Élet a városban
Turizmus

#lovagregényanyárra

Miskolc valódi kalandokat tartogat minden korosztálynak! Visszautazhattok a középkorba, de akár 185 millió évnyire, a dinók világába is. Ha 21. századi élményekre vágytok, arra is van ötletünk: segway és roller túrák várnak a Bükkben további kalandokkal!

Légy királylány vagy lovag Diósgyőr várában!

A Diósgyőri várban királylányként és hős vitézként érezhetitek magatokat. Megismerhetitek a középkori játéktárat, láthattok igazi páncélt, fegyvereket, a vár népe pedig visszakalauzol a múltba, a vár története mellett szórakoztató módon beszélnek itt zajlott szerelmekről, intrikákról, cselszövésekről, a középkori mindennapokról is. A vár mögötti Tündérkert nemcsak a kicsiket varázsolja el: a szabadon látogatható park a totyogó vadkacsákkal, nyuszikkal, velencei körhintával és a fagylaltok végeláthatatlan választékával kiváló pihenő a vártúra után.

Légy királylány vagy lovag Diósgyőr várában

Keresd az élményeket!

Miskolc belvárosában a kulturális és történelmi emlékek között igazán jó eltévedni, közben a legfinomabb fagyik és sütik mellett megpihenni. A Szinva terasz a Miskolci lányok szobraival fotózkodni vagy a híres Mancs kutya szobrát megsimogatni a család minden tagjának nagy élmény. Az Avas-hegyre a hangulatos lépcsősoron felsétálni önmagában jó időtöltés, a város emblematikus kilátójából nézelődni pedig felejthetetlen.

Keresd az élményeket

Természetes kalandozások

Természet, friss levegő és kalandok – ez Lillafüred. A romantikus környezetben a családi programok tárháza kimeríthetetlen. A kellemes tanösvényi sétáktól a legmerészebb kalandparki élményekig szerezhet életre szóló emlékeket a család minden tagja.

Természetes kalandozások

Szállástippek: https://szallas.hu/miskolc

Csobbannál is egyet? Kíváncsi vagy, mit tartogat még Miskolc? Katt ide, hiszen Miskolc nyáron pont jó!