Élet a városban
Turizmus

#csobbanjaszabadban

Nem tudod elképzelni a nyarat csobbanás nélkül, de mégis valami különlegesre vágysz? Próbáld ki a Barlangfürdőt Miskolctapolcán! Garantáltan egyedi élményben lesz részed ezen az egyészen egyedülálló helyen! És a vizeskedésnek itt még nincs vége, hiszen a város fürdőnegyedében és a belváros közelében nyitott strand is vár rád!

Miskolctapolca Barlangfürdő

Jártál már valaha barlangban? Bizonyára igen. Már úsztál is benne? Ha nem, akkor itt az idő! Miskolc igazi kincse a Barlangfürdővé kialakított barlangrendszer, amelyet a víz évezredek alatt vájt ki a mészkősziklából. Páratlan élmény a hegy mélyéről fakadó vízben fürödni - a barlang gyógyító klímájáról már nem is beszélve. A Barlangfürdőben szaunapark, kültéri medencék és aquaterápiás részleg is elérhető.

Miskolctapolca Barlangfürdő

Miskolctapolcai Strandfürdő

Ha a szabadban csobbannál, kiváló választás a Miskolctapolcai Strandfürdő óriási úszómedencével, családi medencével, szaunával, dögönyöző medencével, masszázzsal és fitnessteremmel.

Miskolctapolcai Strandfürdő

Selyemréti Strandfürdő

A belváros közelében lévő Selyemréti Strandfürdő a klasszikus strandolási élményre vágyók számára a kínál alternatívát: úszó- és gyermekmedence, hatalmas csúszdák, dögönyözők várják a vendégeket.

Selyemréti Strandfürdő

Plusz tippek

  • Ha a fürdőzések során megéheznél, fedezd fel Miskolc jobbnál jobb vendéglátóhelyeit!
  • Inkább úsznál? Próbáld ki az Egyetemváros közelében a Kemény Dénes Városi Sportuszodát!
  • Vízből sosem elég! A szállás kiválasztásánál ajánljuk figyelmedbe, hogy a város több hotele is kínál wellness szolgáltatásokat.

Szállástippek: https://szallas.hu/miskolc

Kirándulnál is egyet? Megnéznéd a várat? Kíváncsi vagy, mit tartogat még Miskolc? Katt ide, hiszen Miskolc nyáron pont jó!