Közérdekű 2020. október 12.
Közlemény a 2020/2021. tanév őszi szünidei gyermekétkeztetésére vonatkozóan

A települési önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a szülő, törvényes képviselő kérelmére, a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű gyermek és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermek részére ingyenesen biztosítja.

 

Az étkeztetést az Önkormányzat az őszi, téli és tavaszi szünetben a tanév rendjéhez igazodóan szünetenként az adott tanítási szünet időtartamára eső, valamennyi munkanapon köteles megszervezni.

Fentiekre tekintettel Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata 2020/2021. tanévben, az őszi szünidei gyermekétkeztetést 2020. október 26. napjától 2020. október 30. napjáig, összesen: 5 munkanapon biztosítja az alábbi kiosztási helyszíneken:

 

  1. Belvárosi Konyha (volt központi leánykollégium) 3525 Miskolc, Palóczy u. 1.
  2. Könyves Kálmán Általános Iskola 3534 Miskolc, Könyves K. u. 2.
  3. Petőfi Sándor Fiúkollégium 3527 Miskolc, Bajcsy-Zs. u. 33.
  4. Széchenyi István Általános Iskola 3524 Miskolc, Hajós A. u. 5.

 

Az étkeztetés igényléséhez szükséges nyilatkozat nyomtatvány (gyermekenként egy) és a tájékoztató levél szülőkhöz való eljuttatása a hatályos jogszabálynak megfelelően, a jogosultak részére megtörtént. Amennyiben a nyilatkozatot valamilyen oknál fogva mégsem kapták kézhez a jogosultak, Hivatalunk ügyfélszolgálatain (Szociális és Köznevelési Osztály ügyfélszolgálata: 3530 Miskolc, Petőfi u. 39. szám és a Központi Ügyfélszolgálat: 3525 Miskolc, Városház tér 8. szám) beszerezhető és a szünet megkezdéséig, de legkésőbb 2020. október 22. napjáig az ügyfélszolgálatokon benyújtható.

 

                                                                                                  Miskolc Megyei Jogú Város

                                                                                                     Polgármesteri Hivatala