Veteránautók- és motorok Miskolci Találkozója

Veteránautók- és motorok Miskolci Találkozója

A nemzetközi rendezvényt 2006-ban hagyományteremtő célzattal hívta életre a Régi Autók és Motorok Miskolci Egyesülete. Ezen alkalomra Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe és Miskolcra veterán és youngtimer járműveket (autókat, motorkerékpárokat) várnak.

A találkozó kulturális és turisztikai jelentőséggel bír, hiszen a résztvevők Magyarország különböző pontjairól és külföldről érkeznek, majd megismerkednek megyénk és Miskolc kulturális látnivalóival, ezáltal viszik hírét térségünknek.

Ezen rendezvényen minden korosztály megtalálja a kedvére valót a veteránjárművek között, mindegyiküknek másért érdekes és kedves dolog látni ezeket az autókat, motorokat. A fiatalok szinte már csak a szervezők rendezvényein vagy múzeumban láthatnak ilyen „járműtechnikai” érdekességeket, és számukra hihetetlenek a régi idők technikai vívmányai.

A szervezők ennek a „csodának” a létrehozásáért dolgoznak az év 365 napján, melynek Miskolc lakosai és az idelátogatók is részesei lehetnek.

A 3 napos rendezvény alatt több ezer látogató ismerkedhet meg ezekkel a különleges „járműmatuzsálemekkel”, hiszen ezen találkozó által egy „mozgó múzeumot” tárnak eléjük.

Időpont: 2012. július 27-29.
Honlap www.ramme.hu

 

Naptár

h k s c p s v
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hozzáadás a naptárhoz

Következő esemény