Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Közlemény a Helyi Választási Iroda működéséről

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a 2014. október 12. napján tartandó helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választása, valamint a nemzetiségi önkormányzati képviselők választása kapcsán Miskolc Megyei Jogú Város Helyi Választási Irodája folyamatosan működik.

A Helyi Választási Irodában az egyéni választókerületi képviselő jelöltek, a polgármester jelöltek, valamint a települési nemzetiségi önkormányzati jelöltek az ajánlóív igényléssel kapcsolatban választási ügyeiket a választások kiírásától legkésőbb 2014. szeptember 08. napjáig az alábbi helyen és időpontokban intézhetik:

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Helyi Választási Iroda
Miskolc, Hunyadi utca 2. felőli bejárat III. emeleti „ferdetetős” tárgyalóterem
Telefonszám: 46/512-770

Az igényelt ajánlóíveket legkorábban 2014. augusztus 25. napján 08.00 órakor lehet az igénylő részére átadni. Az egyéni választókerületi jelöltet, a polgármester jelöltet, valamint a települési nemzetiségi önkormányzati jelöltet – az ajánlóívek átadásával egyidejűleg – 2014. szeptember 08. napján 16.00 óráig kell bejelenteni.

A Helyi Választási Irodában lehetőség van a névjegyzékkel kapcsolatos kérelmek (átjelentkezésre irányuló, mozgóurna, nemzetiséghez tartozás, szavazási segítség, személyes adatok kiadásának megtiltása iránti kérelem) benyújtására. A kérelmek ügyintézése továbbra is a Miskolc, Városház tér 8. szám alatti az ügyfélszolgálaton történik, ahol ügyfélfogadási időben munkatársaim állnak az állampolgárok rendelkezésére.

Ügyfélfogadás:  hétfőtől, kedd, csütörtök: 08.00-16.00
   szerda: 08.00-17.30
   péntek: 08.00-12.00

                 Dr. Csiszár Miklós
         Helyi Választási Iroda vezetője