Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Lakossági Hirdetmény Miskolc település településrendezési eszközeinek módosítása

Lakossági Hirdetmény Miskolc település településrendezési eszközeinek módosítása

LAKOSSÁGI HIRDETMÉNY

MISKOLC TELEPÜLÉS

TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK MÓDOSÍTÁSA

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Tr.R.) foglalt követelménynek eleget téve

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a partnerségi egyeztetés helyi szabályait rögzítő 3/2017. (II.21.) önkormányzati rendeletének megfelelően tájékoztatja a lakosságot és érintetteket, hogy a településrendezési eszközök módosítása elkezdődött.

 

A településrendezési eszközök módosításának rövid összefoglalása:

 

A K8-1 jelű karbantartás keretében kerülnek megvizsgálásra a Miskolc Építési Szabályzatát érintő (korábbi karbantartást követően benyújtott) lakossági kérelmek.

A településrendezési eszközök egyeztetése:

 

A településrendezési eszközök egyeztetése a Tr.R. 32. § (4) bekezdése alapján egyszerűsített eljárás kerül lefolytatásra. Az eljárásban a jelen felhívás a véleményezési szakaszban a partnerségi egyeztetést szolgálja.

A tervezett módosításokkal kapcsolatos észrevételeket Dr. Kriza Ákos polgármesternek címezve Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Főosztály 3525 Miskolc, Városház tér 8. írásban, vagy a partnerségiegyeztetes@miskolcph.hu e-mail címre lehet leadni a partnerségi egyeztetés időtartama alatt.

 

A javaslatok, vélemények nyilvántartása:

 

A javaslatok, vélemények nyilvántartása az iratkezelés általános szabályai szerint történek. A beérkezett vélemények a településrendezési eszköz ügyiratának részét képezik, azokat az önkormányzat hivatala a településtervező részére megküldi, hogy azokat a véleményezési szakaszhoz készülő tervekhez vegye figyelembe, és azokat indoklással lássa el.

Az így elkészült tervekre a véleményezési szakaszban a partnerségi egyeztetés ismételten lefolytatásra kerül.

A partnerségi egyeztetés anyaga (a kért módosítások) elérhető Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városépítészeti Főosztályon (3525 Miskolc, Városház tér 8.) és Miskolc város honlapján a partnersegiegyeztetes@miskolcph.hu internetcímen.

A hirdetmény kifüggesztésre került: 2018. május 18

A véleményezés (az észrevételek leadásának) határideje: 2018. június 4

A K8-1 jelű karbantartással kapcsolatosan 2018. május 28- án 15 órai kezdettel tájékoztató lakossági fórumot tartunk a Polgármesteri Hivatal Miskolc, Hunyadi u. 2. sz. III. emeleti ferdetetős tárgyalójában.

Csatolmányok:
2018-05-17 18.33 MB
2018-05-17 18.13 MB