Pályázatok/Projektek

Miskolc város fejlesztési stratégiájának egyik sarkalatos pontja, hogy a Közgyűlés és a város vezetése által elhatározott fejlesztések – illeszkedve a támogatási rendszerek célkitűzéseihez – minél több külső, addicionális forrás bevonásával kerüljenek megvalósításra.

A hazai és külföldi források megszerzéséért komoly verseny folyik, a támogatások felhasználásának sikere pedig jelentős mértékben azon múlik, képes-e az önkormányzat jó minőségű, megalapozott projekteket összeállítani, amelyeken keresztül igénybe tudja venni a támogatásokat, és tényleges eredményeket tud elérni a város fejlődésében.

A jó minőségű projektek elsősorban alapos projekt tervezést, pontos és teljes körű pályázati dokumentáció összeállítást igényelnek, de a folyamatban kiemelkedő szerep jut a megvalósítás fázisának, valamint az abban résztvevő személyeknek. A támogatások felhasználásánál ugyanis nem csak a támogatott projekt milyensége, a pályázati dokumentáció bizonyító ereje és helytállósága a fontos szempont, hanem a felhasználás jogszerűsége, célszerűsége és átláthatósága is.

Miskolc város önkormányzata az elmúlt években és a jövőben is nagy hangsúlyt fektet a sikeres pályázati tevékenységre, hiszen a pályázati rendszer által kínált lehetőségek jelentős fejlődést eredményezhetnek a város életében. Erősítik a meglévő adottságokat és felszámolják azokat az akadályokat, amelyek visszahúzó erőként gátolják az előrelépést.

 
Oktatási intézmények infrastrukturális fejlesztése 
Szociális intézmények infrastrukturális fejlesztése:
Energetika és környezetvédelem:
Okos város: Digitális város
 
 
Foglalkoztatás - Paktum
 
Társadalmi beilleszkedést elősegítő programok
Zöld város kialakítása
 

 

 

Naptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Hozzáadás a naptárhoz

Következő esemény