Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Turizmusfejlesztés

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark ökoturisztikai fejlesztése

2017-07-06 11:32
Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Kormányzat vissza nem térítendő támogatásából valósul meg a „Miskolci Állatkert és Kultúrpark ökoturisztikai fejlesztése” elnevezésű projekt, amelyet Miskolc MJV Önkormányzata nyújtott be a Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés című (TOP-6.1.4-15-MI1-2016-00001 számú) felhívás keretében. A projektben megvalósuló, új állatfajok bemutatását szolgáló látogatóterek és kifutók megépítésének célja a természeti értékekben rejlő turisztikai lehetőségek hasznosítása, a természeti értékek védelmére irányuló tudatos magatartás kialakítása. 
 
tovább»

Rendezvényhelyszínek infrastrukturális fejlesztése

2018-07-19 14:12
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Rendezvényhelyszínek infrastrukturális fejlesztése” című, TOP-6.1.4-16-MI1-2017-00001 azonosítószámú projektje keretében megújul a Csodamalom Bábszínház és a Művészetek Háza infrastruktúrája. 
 
tovább»