Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Bölcsődék infrastrukturális fejlesztése

A Miskolci Mesemalom, Napraforgó és Diósgyőri Bölcsöde Infrastrukturális Fejlesztése

2015-03-29 13:07

„A Miskolci Mesemalom, Napraforgó és Diósgyőri Bölcsöde Infrastrukturális Fejlesztése” című projekt

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata az Észak-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott projekt keretében Miskolc város három bölcsőde épületének infrastrukturális fejlesztését valósította meg. A projekt részeként újult meg a Mesemalom, a Napraforgó és a Diósgyőri Bölcsőde, amelyek a felújításnak köszönhetően komfortosabbá teszik az ide járó kisgyermekek és az itt dolgozók életét. Az intézmények felújítása magában foglalta a homlokzatok külső hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, a foglalkoztató egységek és a vizesblokkok korszerűsítését, a levegőztető teraszok és homokozók felújítását, projektarányos akadálymentesítését, valamint alternatív energiaforrások (20-20 darab napelem) beépítését. A teraszokhoz szélérzékelős mobil textil-árnyékolók kerültek felszerelésre. Ezen felül a Mesemalom Bölcsődében az épület emeleti részén kialakítottak egy tanácsadói szobát, valamint a Diósgyőri Bölcsődében egy játszószobát.

 

tovább»

Dobó Katica Bölcsőde infrastrukturális fejlesztése

2017-03-31 09:41
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése – Dobó Katica Bölcsőde (Miskolc, Hadirokkantak út. 26.) infrastrukturális fejlesztése” című TOP-6.2.1-15-MI1-2016-00004 jelű projektje keretében a Dobó Katica Bölcsőde (Miskolc, Hadirokkantak út. 26.) korszerűsítését valósítja meg. 
 
tovább»

Katica Bölcsőde infrastrukturális fejlesztése

2017-03-31 10:54
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott „Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése – Katica Bölcsőde (Miskolc, Szilvás u. 39.) infrastrukturális fejlesztése” című TOP-6.2.1-15-MI1-2016-00003 jelű projektje keretében a Katica Bölcsőde (Miskolc, Szilvás u. 39.) korszerűsítését valósítja meg. 
 
tovább»