Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Lillafüred

Hotel Palota

Lillafüreden valamennyi szállástípus elérhető. A vendégeket nemcsak modern és patináns szállodák, hanem panziók és magánszálláshelyek is várják.

Hunguest Hotel Palota ****

Hunguest Hotel Palota ****

Miskolctól 10 km-re, három hegy által körülvett festői völgyben található Lillafüred, valamint meghatározó látnivalója a Palotaszálló épülete.

tovább»: Hunguest Hotel Palota ****

Hotel Szeleta***

Hotel Szeleta***

A Hotel Szeleta*** a Bükki Nemzeti Park területén, Lillafüred közelében, Miskolc-Alsóhámorban található. A szállodát körbe öleli a Szinva patak halk csobogása, a Bükk friss levegője és az erdő.

tovább»: Hotel Szeleta***

Hotel Tókert

Hotel Tókert

Lillafüreden találjuk meg a Hámori tó partján fekvő  Hotel Tókert Szálloda és Éttermet, amely 1999-ben nyitotta meg kapuit.

tovább»: Hotel Tókert

Lillafüred Kapuja Minihotel *

Lillafüred Kapuja Minihotel *

A Hotel Miskolc és Lillafüred között, a Csanyik völgyi Vadaspark bejáratánál található, egy déli fekvésű, lankás domboldalon.

tovább»: Lillafüred Kapuja Minihotel *

Camping Lillafüred

A Szinva alpesi klímájú szurdokvölgyében, 2000 négyzetméteres sík, füves, fás területen várja a csendre, jó levegőre, pihenésre, természetjárásra vágyó vendégeit a lillafüredi kemping.

tovább»: Camping Lillafüred

Ózon Panzió

Ózon Panzió

Az Ózon Panzió a Bükk hegység keleti részén, a festői szépségű Lillafüreden, a Szent István cseppkőbarlanggal szemben található.

tovább»: Ózon Panzió

Régiposta Motel

Régiposta Motel

Az ország egyik legszebb hegyvidéki üdülőhelyén, Lillafüreden a Szent István Cseppkőbarlanggal szemben található a Régiposta Motel.

tovább»: Régiposta Motel

Zöldfa Panzió

Zöldfa Panzió

A Zöldfa Panzió és étterem Lillafüreden az ország egyik legszebb kastélyszállójától, a Palotaszállótól mintegy 200 méterre, a lillafüredi vízesés alatt található.

tovább»: Zöldfa Panzió