Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Miskolctapolcai Strandfürdő

Tartalom összegzés

megújult fürdő különleges kúpja még megidézi a régi fürdőépületet, mint ahogy Európa egyetlen Green City alapelvek szerint épült strandjának hatalmas platánfái is. A most elkészült, fitness-, wellness-központot tartalmazó strand csak az első ütem, amely hamarosan tovább épül, s egy egyedülálló élményfürdővel egészül ki.

A strand

A strand területén található egy 50 méteres úszómedence, amelynek vize 27 Celsius fokos és 220 cm mély illetve egy családi medence, mely ideális a családoknak, legyen szó kicsikről vagy nagyokról. A fokozatosan mélyülő medence legmélyebb része 130 cm, vizének hőmérséklete kellemes, 27 Celsius fokos. A medence mellett játszótér egészíti ki a felhőtlen szórakozást.

A sportolni vágyóknak 2 röplabdapálya és 2 lábteniszpálya áll rendelkezésre a medencék mellett, a fitness részlegben pedig profi futópadok, kardiogépek és minden, amitől tényleg fitt lesz.

Wellness

A belső terekben wellness részleg, élmény- és masszázsmedencéksó-, jég- és gőzkabinok, valamint masszőrök várják a kikapcsolódni vágyókat.

A három, fordított kúp formájú toronyban hagyományos szauna, gyógynövényes herbálszauna, valamint infraszauna kapott helyet. A merülő medencéket a tornyok tetőteraszán alakították ki, ahonnan szép kilátás nyílik a strand egész területére.

Panoráma Étterem

Az étteremben változatos ételeket kínálnak a frissensültektől a tengeri különlegességeken át a desszertekig. Látványkonyhában chef vezetésével készítik a legfinomabb ételspecialitásokat. Az italbárban mixerek keverik a koktélkülönlegességeket. 

Nyitva tartás >>>

Elérhetőség: 

Miskolctapolcai Strandfürdő

Telefon: 
+36 46 200-180
Egyéb elérhetőség: 

Facebook Oldal: facebook.com/miskolctapolcaistrand

Helyszín: 
Miskolctapolcai Strandfürdő
Aradi sétány 1.
Miskolc 3519

tovább»: Miskolctapolcai Strandfürdő