városi cégek

Miskolc Városi Kalandpark

Tartalom összegzés

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a miskolci kalandpark kinyitotta kapuit!

tovább»: Miskolc Városi Kalandpark

MiREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft.

A Társaság 2013. július 1-én alakult meg, azzal a céllal, hogy egy kézbe vegye Miskolc város Holding tagvállalataink őrzés-védelmét, valamint a legkorszerűbb technikai eszközökkel és felszereléssel segítse a város közbiztonságának, közrendjének fenntartását és javítását.

tovább»: MiREND-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft.

Miskolci Felnőttképző Központ Kft.

A Miskolci Felnőttképző Központ magas szintű gyakorlati oktatást biztosít az iskolarendszerű szakképzést folytató iskolák diákjai számára és egyre nagyobb mértékben vesz részt a régió felnőttképzésében. A megrendelő vállalatok szakmai igényei alapján az OKJ-s szakképesítést adó programok mellett kompetencia alapú és nyelvi képzésekkel is foglalkoznak.

tovább»: Miskolci Felnőttképző Központ Kft.

MiReHuKöz Nonprofit Kft.

A Miskolci Regionális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, azaz rövidített elnevezéssel, a MiReHuKöz Nonprofit Kft. 2013. augusztus 1-jén alakult. Főtevékenysége a 3821'8 TEÁOR számmal ellátott „nem veszélyes hulladék kezelése, ártalmatlanítása".

tovább»: MiReHuKöz Nonprofit Kft.

Városi cégek

A városi cégek menüpontban információkat kaphat a Miskolc Holdinghoz tartozó tagvállalatokról, valamint a Városháza felügyeletével önálló gazdálkodást folytató egészségügyi, sport és kulturális cégekről, intézményekről.

tovább»: Városi cégek

Tartalom átvétel

Naptár

h k s c p s v
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
Hozzáadás a naptárhoz

Következő esemény