Mozik

Mozik

Breadcrumb node id lista: 
7953,7956,16024,16029
Mozik

Cinema City

A Cinema City Miskolc a legjobb premier filmekkel, barátságos és gyors kiszolgálással várja a kedves mozinézőket az év minden napján.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

A Cinema City Miskolc busszal és villamossal is megközelíthető.

Az 1-es és a 2-es villamosról, valamint a 34, 35, 2, 12, 22-es buszról is a Centrum megállónál kell leszállni.

Autóval

A Miskolc Pláza parkolója a Szentpáli utca és a Szeles utca felől egyaránt elérhető.

A pláza parkolójában váltott parkolójegyen a mozi vendégei számára a mozipénztárban 3 óra parkolási díjat jóváírnak, amely kedvezmény a parkolóházba való beállás időpontjától indul.  A kedvezmény a mozijegy vásárlásakor, az előadás kezdete előtt a jegypénztárakban kérhető és érvényesíthető.

Akadálymentes megközelíthetőség

Mozgássérült és kerekes-székes vendégeket is szeretettel várják a mozikban. Kérjék bizalommal a kollégák segítségét.

Minden terem megközelíthető kerekesszékkel, a felvonó teherbírása 150 kg, illetve mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyek is elérhetőek.

Cinema City Miskolc

Szentpáli utca 2-4.

3525 Miskolc

Telefonszám: 06 80 800 800

Web: https://www.cinemacity.hu/cinemas/miskolc

Mozik

Art mozi

A miskolci Művészetek Házában (Rákóczi u. 5.) működnek az Uránia és Béke art mozitermek, melyek a legkorszerűbb digitális vetítés- és hangtechnikával felszereltek. Az Uránia terem 140 fős, 3D technikával felszerelt, a Béke terem 70 fő befogadására alkalmas. Mindkét teremben naponta három előadás várja a nézőket, a jegypénztár minden vetítési napon 14:30-tól 20:30-ig tart nyitva. Az előadásokra internetes jegyfoglalás is lehetséges.

A műsorkínálatban kiemelt szerepet kapnak a magyar és külföldi művészfilmek, rendszeresek a közönségtalálkozók és tematikus sorozatok. A mozitermek az Europa Cinemas mozihálózat és az Art mozik Nemzetközi Szövetségének tagjai. Igény esetén az iskolák szervezett csoportos látogatásaira napközben is lehetőség van. A termek légkondicionáltak, és a helyárak a városban a legkedvezőbbek. Igazi moziélményt nyújtanak, ahol nagy vásznon láthatók a legfrissebb mozifilmek és a filmművészeti értékek egyaránt.

Ezek a termek is minden év szeptemberében otthont adnak a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál vetítéseinek.

Az art mozitermek üzemeltetését a CINE-MIS Nonprofit Kft. látja el.

Elérhetőség:

Pénztár:

Tel.: 46/507-573

Cím: 3525 Miskolc, Rákóczi u. 5.

Iroda:

Tel.: 46/412-228, 46/325-000

Cím: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 48. I. em.

E-mail:

cinemis@t-online.hu

iroda@cinemis.hu

Honlap és moziműsor: www.cinemis.hu