Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Szombaton egy estére újranyit a Szinva Foci Terasz!

Szombaton egy estére újranyit a Szinva Foci Terasz!

A magyar labdarúgó válogatott Portugáliában lép pályára világbajnoki selejtező mérkőzésen március 25-én, szombaton este 20.45-től. Szurkoljunk újra együtt a Szinva Foci Teraszon!

Az Európa-bajnokságon a két gárda 3-3-as döntetlennel zárult csatája nekünk, magyaroknak varázslatos focicsemege volt. Ki ne emlékezne Gera Zoltán bombagóljára, vagy Dzsudzsák Balázs szabadrúgásaira! És azt sem feledhetjük, hogy a később Eb-címet nyerő csapattal játszottunk egy gólgazdag mérkőzést, óriási örömmámort okozva a focisikerekre kiéhezett magyarok, miskolciak számára.

A miskolci drukkerek ezúttal hűvös tavaszi estén varázsolhatják vissza a nyári focihangulatot a Szinva teraszra, hiszen a Miskolc Televízió munkatársainak segítségével a LED óriáskivetítőn élőben követhetik figyelemmel a mérkőzést.

A tökéletes meccshangulathoz a söröskorsók sem hiányozhatnak majd a kezekből, amikor Geráéknak zúg a „Hajrá magyarok!”

Találkozzunk hát szombat este a Szinva Foci Teraszon!

http://minap.hu/cikkek/szombaton-egy-estere-ujranyit-szinva-foci-terasz