Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

közlekedés

Így járnak a buszok és a villamosok az év végén

Így járnak a buszok és a villamosok az év végén

Másképp járnak a buszok, a villamosok az ünnepek alatt. A minap.hu összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat december 31. és január 2. között azoknak, akik a közösségi közlekedéssel utaznak.

tovább»: Így járnak a buszok és a villamosok az év végén

Újabb éjszakai vágányzár

Közmű munkálatok miatt  december 12-13. között éjszakai vágányzár lesz a villamospálya teljes szakaszán, ezért a fenti időszakban 00:30 és 4:00 között a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.

tovább»: Újabb éjszakai vágányzár

Az MVK az új menetrendről

Ütemesen és a várt kihasználtsággal, fennakadás nélkül közlekedtek az elmúlt 3 hétben az MVK Zrt. járatai - ez az új menetrend bevezetése óta a tapasztalat.

tovább»: Az MVK az új menetrendről

Új közlekedési koncepció (kidolgozás alatt)

Az újraegyesülő Európában a Kárpát-medencén belül újra kell pozicionálnia magát Miskolc városnak. Ehhez feltétlenül szükséges a Sajó-völgy és Hernád-völgy  irányába a kor színvonalának megfelelő közlekedési hálózat kialakítása.

tovább»: Új közlekedési koncepció (kidolgozás alatt)

Közlekedési linkajánló

A közlekedési linkajánlóban hasznos, a közlekedéssel kapcsolatos webcímeket ajánlunk Önnek.

tovább»: Közlekedési linkajánló

Közösségi közlekedés

A város területeinek elhelyezkedése a domborzati adottságok miatt kereszt alakú, ebből adódóan a közösségi közlekedés súlyát a kelet-nyugati tengely hordja, amelynek utasforgalmában fontos szerepet tölt be a villamos vonal.

tovább»: Közösségi közlekedés

Utazás Miskolcra

Autópálya

Miskolc a Bükk hegység keleti oldalán, a Szinva, Hejő és a Sajó völgyében, különböző természeti és gazdasági tájegységek találkozásánál épült. Megközelíthető autóval, vonattal és autóbusszal.

tovább»: Utazás Miskolcra

Turisztikai információk

Valent Árpád fotója

A Turisztikai információk menüpontban a Miskolccal kapcsolatos hasznos tudnivalókat gyűjtöttük össze. Többek között tájékozódhat a közlekedésről, parkolásról és az ingyenes wifi pontokról.

tovább»: Turisztikai információk

Tartalom átvétel