Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Közérdekű közlemény - ALOE OST-EUROPA által a Miskolc, 01062 hrsz..-ú ingatlanon tervezett sportterem létesítése tárgyában

Az ALOE OST-EUROPA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (2030 Érd, Szabadságtér 3.) által a Miskolc, 01062 hrsz..-ú ingatlanon tervezett sportterem létesítése tárgyában folyamatban volt előzetes vizsgálati eljárást a B.A.Z. Megyei Krmányhivatal Miskolc Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya lezárta. Határozatában megállapította, hogy a tervezett beruházás megvalósításához környezeti hatásvizsgálat lefolytatása nem szükséges.

A határozat teljes szövege 2017. július 14-ig megtekintehető a B.-A.-Z. Megyei Krmányhivatal Miskolc Járási Hivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4.sz.) valamint Miskolc Megyei Város Polgármesteri Hivataának Építési és Környezetvédelmi Osztáyán (Miskoc, Városház tér 8.sz.) ügyfélfogadási időben.