Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.

A Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. (MIKOM) tevékenységei közé tartozik a Miskolc Városi Televízió működtetése 24 órán keresztül, naponta két és fél óra saját gyártású műsorral, másnap reggeli ismétléssel.

A Képújság 23.00 órától a másnapi ismétlésig látható, majd az ismétlés befejezését követően délután 17.00 óráig. A képújságban hírek, közlemények és hirdetések váltják egymást.

A Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. tevékenységei közé tartozik a város lapja, a Miskolci Napló című hetilap szerkesztése, megjelentetése Miskolcon és agglomerációjában. Ugyancsak a MIKOM működteti a minap.hu városi hírportált.

A társaság marketinges munkatársai a hatékony reklámformák kiválasztásához tanácsadással, a MiGraf grafikai műhely grafikai, tervezési, és nyomdai előkészítési szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére.

Elérhetőség: 

Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.

Telefon: 
(+36) 46/503-500
Fax: 
(+36) 46/358-200
Email: 
mikom@mikom.hu
Helyszín: 
Kis Hunyad utca 9.
Miskolc 3525
A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.

tovább»: Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.