Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Miskolc-Térségi Integrált Szakképző Központ Közhasznú Nonprofit Kft.

A MITISZK Nonprofit Kft. a HEFOP 3.2.2. és 4.1.1. pályázatok (Térségi Integrált Szakképző Központok kialakítása és infrastrukturális feltételeinek biztosítása) megvalósítására Miskolc Megyei Jogú Város által alapított nonprofit gazdasági társaság.

A MITISZK Nonprofit Kft. elsődleges feladata a pályázatokban elért eredmények fenntartása, amelyet elsősorban a Központi Képzőhely működtetésével, valamint közösségi szolgáltatások nyújtásával biztosít. A Központi Képzőhely  a gépészet, az elektrotechnika -elektronika és a kereskedelem-marketing szakmacsoportban a  csúcstechnológiát igénylő  gyakorlati képzéséhez nyújt helyszínt a 8 partnerintézmény diákjai számára.

A MITISZK Nonprofit Kft. évről évre szakmai rendezvények, bemutatók szervezésével igyekszik a tanulókhoz és a régió gazdálkodó szervezeteihez eljuttatni a szakmai újdonságokat.

Linkajánló
Elérhetőség: 

Miskolc-Térségi Integrált Szakképző Központ Közhasznú Nonprofit Kft.

Telefon: 
(+36) 46/781-918
Fax: 
(+36) 46/783-954
Email: 
info@mitiszk.hu
Helyszín: 
Soltész Nagy Kálmán út 10.
Miskolc 3530
A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.

tovább»: Miskolc-Térségi Integrált Szakképző Központ Közhasznú Nonprofit Kft.