Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Miskolc felett a Nap…

Miskolc belvárosa

"Köszönöm, hogy beleszerethettem Miskolcba" - így fogalmazta meg Miskolc iránt érzett elkötelezettségét Sas István érdemes művész, filmrendező.

Szeretete azonban nemcsak szavakban, de tettekben is megnyilvánul - ő készítette ezt a filmet, amely egészen új oldaláról ábrázolja Miskolcot.

A tizenhét perces alkotás világviszonylatban is különleges vállalkozásnak számít, hiszen a három képmezőre komponált filmes megoldás egyedülálló nemcsak hazánkban, de egész Európában is.

Az elismert művész szokatlan sétára invitálja az alkotásra kíváncsi nézőket. A virtuális séta meggyőző, segítségével valóban egészen új arcát mutatja Miskolc. A lenyűgöző képi világ, a frappánsan megtalált szöveg és a magával ragadó zenei aláfestés csak erősíti azt a hitet, mely szerint Miskolc az a város, amelyre figyelni kell!

forrás: port.hu