Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Mesterecset Pályázat

Mesterecset Pályázat

A Magyar Államkincstár (a továbbiakban: Kincstár) minden évben jelentős erőfeszítéseket tesz befektetési szolgáltatásainak népszerűsítése érdekében. A Kincstár a befektetési- és pénzforgalmi szolgáltatói jelenlétének erősítése érdekében 2015. évben rendhagyó, hagyományt teremtő rendezvényt szervezett I. Mesterecset Pályázat néven, ezáltal is növelve szolgáltatói ismertségét, támogatva jelenlétének köztudatba építését, közreműködve az Államadósság Kezelő Központ Zrt. termék népszerűsítésében.

A Mesterecset Pályázat célja és sikere okán, az elmúlt két rendezvényhez képest az idén a korosztályi határokat é a benyújtandó művek típusát szélesítve, az alábbi paraméterek mentén történik a pályáézat meghirdetése:

Pályázók köre: 6-18 éves korosztály

Pályázat választható témái:

  • Forintokat gyüjtögetek - a jövőbe befektetek! (6-14)
  • Mert megtakarítani érdemes! (15-18)

Pályázat benyújtásának időszaka: 2017. április 1. - 2017. június 15.

Eredményhirdetés, díjátadó: 2017. augusztus 25.

Az eredményhirdetés ünnepélyes keretek között, sajtónyilvánosság előtt, tervezetten a Kincstár Színháztermében kerül megrendezésre.

A csatolt pályázati kiírás a Kincstár honlapján, állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatain, valamint azon országos rendezvényeken kerül kihelyezésre, ahol a Kincstár megjelenik, illetve e-Adat rendszeren keresztül az önkormányzatok részére megküldésre.

Budapest, 2017. március 29.

Dr. Dancsó József

Magyar Államkincstár Elnöke

Csatolmányok:
2017-04-03 1.15 MB