Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

A Luferro Kft. által a Miskolc, 23365/43 hrsz.-ú ingatlanon lévő nem veszélyes hulladék helyszínen történő előkezelésére és hasznosítására vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás

A Luferro Kft. (3881 Baskó, Fő út 14. sz..) által a Miskolc, 23365/43 hrsz.-ú ingatlanon lévő nem veszélyes hulladék (kezeletlen salak) helyszínen történő előkezelésére és (más helyszínen, építőipari /betongyártási/ alapanyagként történő) hasznosítására vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás van folyamatban a B.A.Z. Megyei Kormányhivatal Miskolc Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán.

A vonatkozó előzetes vizsgálati dokumentáció 2017. február 28.-ig megtekinthető a B.A.Z. Megyei Kormányhivatal Miskolc Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (Miskolc, Mindszent tér 4. sz.), valamint Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Építési és Környezetvédelmi Osztályán (Miskolc, Városház tér 8. sz.) ügyfélfogadási időben.

A dokumentáció elektronikus formában megtekinthető a környezetvédelmi hatóság http://emiktf.hu/Ugyfelinf/engedelyek/lista.html internetes oldalán BO-08(KT/1101/2017. számon is.

A telepítés helyével kapcsolatos kizáró okra, továbbá a környezeti hatástanulmány tartalmára vonatkozóan észrevételeket 2017. február 22.-ig közvetlenül a környezetvédelmi hatósághoz (B.A.Z. Megyei Kormányhivatal Miskolc Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya /Miskolc, Mindszent tér 4. sz./) lehet benyújtani.