Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Kulturális Mecénás Alapból igényelhető 2015. évi támogatás

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. évben is meghirdeti a Kulturális Mecénás pályázatot, melynek célja a város közművelődési, közgyűjteményi és művészeti területén folyó szakmai munka, valamint a város civil szervezetei, egyesületei, művészeti és tudományos alkotó műhelyei, a közösségi média, és az öntevékeny csoportok értékmegőrző, értékteremtő és értékközvetítő munkájának támogatása.

A rendelkezésre álló keret: 7.000.000 Ft.

Pályázhatnak Miskolc város közigazgatási határain belül működő művelődési és művészeti alkotó közösségek, egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, csoportok, civil szervezetek.

A pályázat egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt.

Az önerő mértéke: a projekt összköltségének legalább 20%-a; maximálisan igényelhető támogatás: 300.000 Ft; pályázati díj: 3.000.- Ft.

Pályázni az Önkormányzat által kiadott adatlapon lehet; a pályázati felhívás és az adatlap letölthető a www.miskolc.hu oldalról.

A pályázat postára adásának határideje: 2015. április 30.

Cím: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális és Idegenforgalmi Osztály, 3525 Miskolc, Városház tér 8.

További információ: Kulturális és Idegenforgalmi Osztály Tel.: 512-700/1343, e-mail: benedekp@miskolcph.hu