Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

MISKOLC-TAPOLCA ROTARY CLUB ALAPÍTVÁNY

A társadalomban önhibáján kívül hátrányos helyzetbe került személyek életkörülményeit javító segítségnyújtás (elsősorban a vakok, árvák, beteg gyermekek részére), hajléktalanok ruhagyűjtéssel segítése

, hatékony részvétel a drogmegelőzésben, elsősorban a középiskolás (12-18 éves) korosztály köreiben, a középiskolások és a felsőoktatási intézmények hallgatói részére külföldi tanulmányutak támogatása, szervezése, a határon túli magyarság segítése, a barátság ápolása, mely alkalmat ad mások megsegítésére, a nemzetközi megértés, a jószándék és a béke ápolása, az alapítvány célja szerinti tevékenységekhez nyújtandó anyagi és tárgyi eszközök beszerzése, illetve annak segítése, nemzetközi baráti és cserekapcsolatokban résztvevők anyagi támogatása természetbeni juttatás formájában.

3519 Miskolc, Bencések útja 112.
18444292-1-05