Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

közművelődési intézmények

II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár

Miskolc város nyilvános közkönyvtári feladatait a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár látja el. A központi épületből és a fiókkönyvtárakból álló intézmény mellett nyilvános könyvtárként szolgálja a miskolciakat az egyetemi könyvtár is. Több szakkönyvtár, speciális gyűjtemény is a kutatók, érdeklődők rendelkezésére áll.

tovább»: II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár

Könyvtárak

A Könyvtárak menüpont alatt azokat az információkat gyűjtöttük össze, amelyekből tájékozódhat a Miskolcon működő könyvtárakról és az igénybevehető könyvtári szolgáltatásokról.

tovább»: Könyvtárak

Miskolci Kulturális Központ

A Miskolci Kulturális Központ létrehozásáról 2011. évi májusi közgyűlésen döntött a város képviselő-testülete, az önkormányzat fenntartásában működő Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központ, valamint az Ifjúsági és Szabadidő Ház – azonos tevékenységet folytató közművelődési intézmények – összevonásával.

tovább»: Miskolci Kulturális Központ

Közművelődési intézmények

A Közművelődési intézmények menüpontban menüpont alatt azokat az információkat gyűjtöttük össze, amelyekből tájékozódhat Miskolc könyvtárairól, a Miskolci Kulturális Központ tevékenységéről.

tovább»: Közművelődési intézmények

Tartalom átvétel