Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Közlemény - Egyszerűbb, gyorsabb ügyintézés Miskolcon!

Tartalom összegzés

Miskolc élen jár az elektronikus ügyintézési lehetőségek kialakításában, a helyi közigazgatás fejlesztésében. A borsodi megyeszékhely a települési önkormányzatok közül elsőként jelent meg a lakossági és gazdálkodó ügyfelek számára létrehozott, elektronikus ügyintézési szolgáltatást nyújtó Személyre szabható Ügyintézési Felületen (SZÜF).

A SZÜF-ön a miskolciak az adó, a hatósági és a szociális ügyeiket intézhetik el most már otthonról, gyorsan, kényelmesen.

A SZÜF felülete rendkívül könnyen kezelhető. Az intézendő ügytípus a keresőfelület és a kategóriaválasztó segítségével is könnyen megtalálható. Az ügytípus kiválasztása után Ügyfélkapuval, eSzemélyivel és telefonos azonosítással is bejelentkezhetünk a rendszerbe. A rendszeresen használt ügytípusokat kedvencek mappába rendezhetjük, így a későbbiekben még egyszerűbben megtalálhatjuk azokat.

A felület használatáról itt tájékozódhatnak bővebben.

Az ügyintézési felület itt érhető el.