Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Karácsonyi rajzpályázat

Karácsonyi rajzpályázat

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is felhívással fordul az alsó tagozatos általános iskolásokhoz. Az egyedülálló kezdeményezés célja az, hogy az idén is szebbnél szebb karácsonyi rajzok szülessenek.

Arra kérjük az alsó tagozatos tanulókat, rajzolják le az ünnephez fűződő emlékeiket, élményeiket, elképzeléseiket!
A munkák beérkezésének határideje: 2017.11.17. péntek. A rajzokat a Polgármesteri Hivatal portájára juttassák el. Továbbá kérjük, hogy a rajzok, A4-es méretben, fekvő elrendezésben készüljenek, ugyanis az alkotásokat viszontláthatják a városlakók a Szent István
térre kihelyezett LED falon is, az adventi gyertyagyújtási ünnepélyeken. Fontos, hogy a diákok írják a rajzok hátuljára nevüket, hányadik osztályba és melyik intézménybe járnak.
A beérkezett rajzok közül szakértő zsűri fogja kiválasztani a legszebb alkotásokat.
A kiválasztott rajzok alkotói ajándékban részesülnek, a beérkezett műveket a Városháza aulájában állítjuk ki.

 

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a karácsonyi rajzpályázat beadási határidejét 2017. november 23-ig meghosszabbította.

Csatolmányok:
2017-11-08 219.81 kB