Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Zenei helyszínek és szervezők

Művészetek Háza Miskolc

A Művészetek Háza a Miskolci Szimfonikus Zenekar hangversenyterme, melynek átadásával belvárosi kulturális intézménnyel gazdagodott a város, az elmúlt években változatos programmal illeszkedett be Miskolc kulturális kínálatába.

tovább»: Művészetek Háza Miskolc

Miskolci Szimfonikus Zenekar

A város zenei életében meghatározó szerepet játszik a Miskolci Szimfonikus Zenekar, melynek koncertkínálatában nem csupán a komolyzene kedvelői találhatnak kedvükre való programokat.

tovább»: Miskolci Szimfonikus Zenekar

Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum

A Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum a vizuális kultúra központja, tevékenysége országosan és nemzetközileg is elismert. Meghatározó rendezvénye a Miskolci Grafikai Triennále, amely négy évtizedes múltjával a magyar képzőművészeti élet egyik legrangosabb tárlata, valamint a Téli Tárlat, amely kétévente biztosít lehetőséget a kortárs képzőművészeknek a megmérettetésre.

tovább»: Miskolci Galéria Városi Művészeti Múzeum

Miskolci Nemzeti Színház

A Miskolci Nemzeti Színház a város legrégebbi művészeti intézménye mára Közép-Európa egyik legkorszerűbb művészeti komplexumává vált 5 játszóhelyével (Nagyszínház, Kamaraszínház, Játékszín, Nyári Színház, Csarnok). Az egyedi adottsággal rendelkező, különféle műfajú produkciókat bemutató színház vonzerejét jelzi a magas nézőszám.

tovább»: Miskolci Nemzeti Színház

Miskolci Kulturális Központ Ifjúsági és Szabadidő Háza

A Miskolci Kulturális Központ létrehozásáról 2011. évi májusi közgyűlésen döntött a város képviselőtestülete, az önkormányzat fenntartásában működő Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központ, valamint az Ifjúsági és Szabadidő Ház – azonos tevékenységet folytató közművelődési intézmények – összevonásával.

tovább»: Miskolci Kulturális Központ Ifjúsági és Szabadidő Háza

Tartalom átvétel