Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Felhívás díszoklevél igénylésére

Információ

Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala felhívja a tanár –, tanító – és óvónőképző intézetekben végzettek figyelmét arra, hogy a felsőoktatási intézmények 2017-ben is adományozhatnak arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet azoknak, akik oklevelüket 50, 60, 65, vagy 70 éve szerezték.

A díszokleveleket az érdekelteknek kell igényelni, de az adományozást a pedagógus utolsó munkahelye és a társadalmi szervek is kezdeményezhetik.
A kérelemhez csatolandó okmányok:

Aranydiploma esetén

• az 50 évvel ezelőtt szerzett oklevél fénymásolata
• a munkakönyv fénymásolata, vagy munkahelyi igazolás az ott eltöltött évekről
• rövid szakmai önéletrajz

Gyémánt-, vas- és rubindiploma esetén

• az előző adományozott arany-, gyémánt vagy vas oklevél fénymásolata
• rövid szakmai önéletrajz

A díszoklevél iránti kérelem az érintett felsőoktatási intézmény honlapjáról letölthető, vagy személyesen a Humán Stratégiai Osztály titkárságán érhető el.

A kitöltött kérelmek, a csatolt dokumentumokkal együtt Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Humán Stratégiai Osztályára (3525 Miskolc, Városháztér 8. sz.) is leadhatók legkésőbb 2017. március 20. napjáig.

A kérelmek a felsőoktatási intézményekhez közvetlenül is benyújthatók. A beadási határidők tekintetében a felsőoktatási intézményeknél vagy honlapjukon tájékozódhatnak.

További információt nyújt Barta Beatrix a 46/512-704-es telefonszámon.
 

Csatolmányok:
2017-02-28 47.11 kB