Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Sport

Miskolcon számos egyesület foglalkozik szabadidősporttal, amelyekben a lakosság számára változatos és színvonalas lehetőségeket biztosítanak a szabadidő hasznos és aktív eltöltésére.

A jövőben az önkormányzat tovább kívánja színesíteni szabadidősportos programjait, nagyobb városi rendezvényekkel és folyamatos sportolási lehetőségekkel.

Csatolmányok:
2012-01-23 1.97 MB

Eredményességi támogatás a 2016-ban világversenyeken helyezést elért miskolci sportolók részére

Eredményességi támogatás a 2016-ban világversenyeken helyezést elért miskolci sportolók részére

Tisztelt Sportvezetők!
Miskolc Megyei Jogú Város testnevelési és sport feladatairól szóló 3/2008. (III.12.) számú rendelet 8.§ alapján a Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottságnak lehetősége van eredményességi támogatást nyújtani a 2016-ban világversenyeken (Olimpia, Paralimpia, Világ és Európa Bajnokságok) helyezést elért miskolci sportolók részére.

tovább»: Eredményességi támogatás a 2016-ban világversenyeken helyezést elért miskolci sportolók részére

Eredményességi támogatás a 2015-ben világversenyeken helyezést elért miskolci sportolók részére

Tisztelt Sportvezetők!

Miskolc Megyei Jogú Város testnevelési és sport feladatairól szóló 3/2008. (III.12.) számú rendelet 8. § alapján a Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottságnak lehetősége van eredményességi támogatást nyújtani a 2015-ben világversenyeken (Olimpia, Paralimpia, Világ és Európa Bajnokságok, valamint Junior Világ és Európa Bajnokságok) helyezést elért miskolci sportolók részére.

tovább»: Eredményességi támogatás a 2015-ben világversenyeken helyezést elért miskolci sportolók részére

Városunk legeredményesebb sportolóinak elismerése - 2016. év végi díjátadó esemény

Tisztelt Sportvezetők!

Miskolc Megyei Jogú Város 2016-ban is megrendezi év végi díjátadó eseményét városunk legeredményesebb sportolói elismeréseképpen.

A pontos helyszínről és az időpontról a résztvevők létszámának ismeretében a későbbiekben tájékoztatom Önöket!

tovább»: Városunk legeredményesebb sportolóinak elismerése - 2016. év végi díjátadó esemény

Felhívás a 2016. évi Hazai, nemzetközi szabadidős és sportrendezvények támogatására

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete elfogadta Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának 2016. évi költségvetését. Ennek értelmében a Hazai, nemzetközi szabadidős és sportrendezvények támogatása soron 3 millió Ft-ot különített el a városunkban megrendezendő események támogatására.

tovább»: Felhívás a 2016. évi Hazai, nemzetközi szabadidős és sportrendezvények támogatására

Sport Mecénás Alapból igényelhető 2016. évi támogatás

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottsága – Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének az Önkormányzat 2016. évi költségvetésének megállapításáról szóló 2/2016. (II. 15.) önkormányzati rendelet, valamint az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 37/2014.

tovább»: Sport Mecénás Alapból igényelhető 2016. évi támogatás

Sport Mecénás Alapból igényelhető 2015. évi támogatás

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. évben is meghirdeti a Sport Mecénás pályázatot, melynek célja a Miskolcon működő kisebb sportszervezetek támogatása, a sportélet színesítése.

tovább»: Sport Mecénás Alapból igényelhető 2015. évi támogatás