Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Ifjúsági központok, klubok

Az Ifjúsági központok, klubok menüpontban tájékozódhat a Miskolcon működő ifjúsági központok, klubok tevékenységeiről, elérhetőségeikről.

Factory Aréna

Miskolc legjelentősebb ifjúsági központja a Factory Aréna, mely az egykori Vasgyár területén található. A komplexumban többek között skate park (BMX, gördeszka- és görkorcsolyapálya), falmászásra alkalmas mászócsarnok, továbbá hangstúdió és zenekari próbatermek is találhatók.

tovább»


Miskolc és Környéke Fiataljaiért Egyesület (MKF), ClubMiskolc

A Miskolc és Környéke Fiataljaiért Egyesület (MKF) a Miskolcon és a miskolci agglomerációban élő fiataloknak nyújt modern és fiatalos programokon keresztül értékközvetítést, és hasznos időtöltést biztosít számukra. Emellett népszerűsíti Miskolc városát és kulturális értékeit.

tovább»


Miskolci Kulturális Központ

A Miskolci Kulturális Központ létrehozásáról 2011. évi májusi közgyűlésen döntött a város képviselő-testülete, az önkormányzat fenntartásában működő Diósgyőri Ady Endre Kulturális és Szabadidő Központ, valamint az Ifjúsági és Szabadidő Ház – azonos tevékenységet folytató közművelődési intézmények – összevonásával.