Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Dr. Szabó Gyula bemutató csillagvizsgáló

A csillagvizsgáló fő tevékenységi körébe oktatási, közművelődési és ismeretterjesztő feladatok ellátása tartozik a csillagászat és az űrkutatás terén.

Fórumot biztosít a Magyar Csillagászati Egyesület (MCSE) és a Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) helyi tagjai számára.

Péntekenként sötétedéstől, de legkorábban 19 órától távcsöves bemutatást tartanak, kizárólag derült idő esetén. Telefonos bejelentkezés szükséges, és belépőjegy váltása kötelező.

Szintén péntekenként, a tanév során 19 órától itt tartják a Nagy Medve csillagászati szakkört. Ezeken a foglalkozásokon a részvétel ingyenes. A szakköri foglalkozások a nyári szünet ideje alatt szünetelnek.

A fentiektől eltérő időpontban kizárólag iskolai csoportok látogathatják az intézményt, előzetes telefonos időpont egyeztetés után.

Az üzemeltető kérése, hogy a vendégek az intézményben való tartózkodáskor vegyék figyelembe az épület lakóház jellegét és a programok esti időpontját, ennek megfelelően mindvégig ügyeljenek a rendre és a csendre, és kerüljék a zajongást!

Elérhetőség: 

Dr. Szabó Gyula bemutató csillagvizsgáló

Telefon: 
(+36) 46/533-207 (hangpostafiók)
Egyéb elérhetőség: 

Információ a programokról: (+36) 30/631-2248.

Helyszín: 
Dorottya utca 1.
Miskolc
A térkép megtekintéséhez Javascript szükséges.

tovább»: Dr. Szabó Gyula bemutató csillagvizsgáló