Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Bringázz a munkába!

Válts bringára

A Magyar Kerékpáros Klub által 2007-ben útjára indított és nagy népszerűségnek örvendő „Bringázz a munkába!” kampány 2018 májusában újraindul. Idén a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kezdeményezésében és a Magyar Kerékpáros Klub szervezésében valósul meg 2018. május 14. és június 10. között.

A kerékpározás gyors, hatékony, egyszerű, olcsó és egészséges közlekedési eszköz, ami kiválóan alkalmas a munkába járáshoz. A kerékpározás ma már a modern és divatos városi élet természetes velejárója, olyan városiaké, akik előnybe helyezik a környezettudatosságot, a gyorsaságot, az időhatékonyságot és az egészséges életmódot.
Éppen ezért az ennek a kampánynak az elsődleges célkitűzése, hogy népszerűsítse a kerékpáros munkába járást, és elősegítse a kerékpárral munkába járók számának növelését Magyarországon. Ezt a törekvést számos cég, vállalat értékes nyereményekkel támogatja.

A kampányban résztvevőket a Bike Citizens telefonos applikáció is segíti, amellyel csapatban dokumentálható a megtett kilométerek és a kerékpározással töltött napok száma.
A korábbi kampányok során kb. 8000 résztvevő bringázott munkába rendszeresen, idén közel 10.000 résztvevőre számítanak a szervezők. A regisztrált és a feltételeket teljesítő jelentkezők között különböző nyereményeket sorsolnak ki, melyek összértéke közel 4.000.000 Ft.

További részletek a www.bringazzamunkaba.hu oldalon olvashatók. Folyamatos híradás a kampány fontos tudnivalóiról, eredményeiről:
facebookon https://www.facebook.com/bringazzamunkaba/
Instagramon https://www.instagram.com/bringazzamunkaba/


 

Csatolmányok:
2018-05-29 1.54 MB