Üdvözöljük Miskolc Megyei Jogú Város honlapján!
Hamarosan megújul oldalunk, amelynek közösségi tesztelésében részt vehet a Teszt gombra kattintással. Véleményével kérjük, segítse a fejlesztési folyamatot! A miskolc.hu gombra kattintással az aktuális honlapot érheti el.
Tovább az új oldalra:
Tovább a jelenlegi oldalra:

Blue-túra

Vegye nyakába a várost, és vegye kezébe a mobiltelefonját! Az alábbi öt miskolci nevezetesség közelében elhelyeztünk egy-egy kommunikációs eszközt, amely Bluetooth-üzenetet küld mobiltelefonjára.

Az 50 méter sugarú hatókör megtalálását a helyszínek közelében irányjelző táblák is segítik. Az üzenetben a közelben lévő látnivalók és aktuális rendezvények mellett talál majd egy számot is.

Gyűjtse össze mind az ötöt és ebben a sorrendben olvassa össze:

1. számjegy: a Barlangfürdő fogadócsarnokában
2. számjegy: a Színészmúzeum földszintjén
3. számjegy: a Lillafüredi kisvasút-állomás jegypénztáránál
4. számjegy: a Miskolci Állatkert és Kultúrpark hüllőházában
5. számjegy: a Miskolci Galéria földszintjén

Helyezze a számsort a következő számok után, és hívja fel az így kapott telefonszámot, ahol elmondják Önnek, hol veheti át megérdemelt nyereményét, a Blue-túra kincsét! Sőt, az ajándék mellé 9 kultúrpont is jár!

06 46 3..-…

A Blue-túra nyeremény átvételének feltétele az öt Bluetooth üzenet bemutatása, valamint minimum 2 vendégéjszaka (2fő x 1éj = 2 vendégéjszaka) eltöltése miskolci kereskedelmi szálláshelyen, melyet a MiskolcON kiadvány utolsó oldalán pecséttel tud igazolni.

A Kultúrkör játékszabályainak, további értékes nyereményeinek részletes leírását megtalálja a Kultúrkör menüpontban.

A MiskolcON kiadvány 2012-ben elérhető lesz a Tourinform Irodában és a legtöbb miskolci szálláshelyen.